Posts

Showing posts from February, 2018

Drugstore Sale!

Image
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Perempuan dikatakan ada hanya 1 akal dan 9 nafsu. Agaknya bila nafsu tu digunakan semaksima mungkin? Here's the answer - nafsu digunakan bilamana seorang perempuan mendengar/melihat sesuatu perkara yang memberi 100% manfaat kepada dirinya. Contoh dalam situasi sekarang adalah bilamana ada perkataan 'SALE!' terpapar di mana-mana kedai baju, makeup, kasut, makan dan lain-lain lagi. Lalu seorang perempuan itu pun menggelupur, melompat, meraung serta paling penting menjemah dengan kawan-kawan tentang perkara itu. Hebat bukan? Hahaha.
So, last two weeks Guardian buat promotion besar-besaran. Oh Watsons pun ado (insecure lettuw). At first tu for skincare, lepas tu cosmetics pulak. Baguslah ada sale kan. Aku pun tengah nak me-restock my skincare and make-up stuffs. Yang tak bagusnya apa? Sale tengah bulan! -.-
So the sale was up to 50% discount! Siapa tak gila oi dah kalau sale gitu. Yelah yang selalu beli RM50.00, dapat RM25.00 je. Jima…