Posts

Showing posts from December, 2017

Lost

Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
1245 hours - Cuaca kind of sunny tak mendung or nothing looks like it's gonna rain. I want to post this lama dah sebenarnya tapi aku macam tak tahu how to write these things. It's kind of lost. Beberapa hari ni aku serabut sikit dengan kerja and trip for comparative planning. And I'm not in a good shape. Every night aku akan tidur lambat sebab tak boleh lelap. Mata mengantuk sangat tapi tak boleh lelap bila tutup mata. Dan almost every night jugak aku akan tidur dengan air mata. Tu pun tertidur. Aku tak tahu punca aku nangis. Selalunya sebelum tidur tu aku okay je just setiap kali nak tidur tu all of sudden I'll feel stuffy and akan nangis. I don't know why.
Disebabkan aku ni tak suka bercerita dekat orang sangat so aku tak bagitahu sesiapa except that one person. Aku cakap aku jadi macam ni sebab ada problems and aku tak bagitahu dia problem apa. Tapi actually takde problem pun and if ada takkan buat sampai aku nangis. Se…