Posts

Showing posts from July, 2016

Chicken Wrap

Image
ASSALAMUALAIKUM.
After having break from blogging for 5 hectic months, I'm back with a delicious entry. Yay!
Rasa awkward nak type this entry sebab lama tinggal blog. Rindu memang rindu. Tapi biasalah bila start kelas memang aku jarang bukak blog. Nak cakap busy sangat tu takde lah. Hmm tapi busy la jugak (cakap berbelit hahah). Plus lagi susah bila dapat bilik paling hujung yang wifi nya dapat tak dapat je.
Kali ni aku nak share 1 resepi best yang simple and absolutely delicious. Ni resepi Along. First time aku makan masa bulan puasa haritu. Along hantar makanan berbuka ke kolej pastu ada additional side dish which is this Chicken Wrap. Sangat nice untuk dinner or breakfast yang simple tapi mengenyangkan.
Ingredients (8 servings) :
Paratha Wraps (8 pieces)Ayam kisar1/2 labu bawang holland (onion) (potong dadu)3 ulas bawang putih (dicincang)1/2 tomato (potong dadu)Salad secukupnya1/2 batang carrot (dihiris halus)Black pepper kisarMayonisSos CiliGaram secukupnyaMinyak secukupnya
Direc…