Sunday, September 13, 2015

Officially Begins

ASSALAMUALAIKUM.


Hey peeps. This is it. It has been a week since I started my second year of degree. Third semester. And macam biasa bila dah start kuliah haruslah tak seberapa sempat nak update blog kan. Harini free sikit so boleh la update.

Bila start sem baru, mesti masing-masing ada azam baru. Haa dan azam baru yang sangat cliche ialah
nak siapkan assignment awal-awal. (Hahaha). Semangat la katakan. Minggu first ni boleh la cakap macam tu. Nanti masuk minggu kedua ketiga, bila assignments dah berguni-guni, azam and semanagat tu semua will be gone with the wind bak kata omputeh. =.=

Slide untuk presentation waktu studio esok dah siap. So relaks sikit. Tinggal nak combine dengan member group and touch up je petang nanti.

Kerisauan tidak dapat balik kampung melanda kami-kami. Sebab katanya site visit weekend raya haji nanti. T.T Ke Gurun, Kedah ke kita? Sobs. Tapi rasanya prof main-main je kot. Ala lagipun aku bukannya balik pun raya haji nanti. Tiket dah habis. Along Angah pun tak balik. Tak dapat cuti. Nasib la labu. Beraya di perantauan. Uhuk Uhuk.

Wassalam.

Footnote: Mereput.

1 comment:

  1. hai , ain singgah sini !.
    selamat tahun baru . :)

    ReplyDelete