Friday, April 17, 2015

The First Half

ASSALAMUALAIKUM.

Ni hao! Fuhhh. The first half of semester 2 has ended. Now, it's time for a short break. Midsem break. Yayyy. Nah! It's not yay. It is nayyy. Midsem break is not for students to fully have a rest. Assignments still berlambak and diangkut sekali balik kampung. =_='' And now I'm working on the final project already. Haih. So hectic meh. Lifeless. This sem I only have 3 papers for final exam. BUT assignments untuk studio perghh kemain demand. Stress tau tak. Buat macam ni salah, macam tu salah Tak tau la tang mana yang betulnya. Fening. Pressure dia melebih-lebih daripada sem lepas. Berapa malam tak tidoq. Eye bags ni tak payah cakap ah. Takleh lawan la ittew punya. Hahah. Sape cakap ambik course town planning ni senang?
Meh sini nak debik sikit. Susah weh susah. Sebab dia professional punya course. Memang la tak femes macam yang lain-lain. Kalau takde town planner ni, takdenya korang boleh duduk selesa kat rumah tu. Ingat senang ke nak rancang suatu development tu. Kalau nak tau susah dia, meh sini join belajar course ni. Ada berani?

Haa malam nanti kita balik kampung. Yay. Rindu giler katil kat rumah. Tapi tak boleh nak bermanja sangat dengan katil tu. Banyak assignment nak kena hantar naik midsem break nanti. Stress mak. Haish. Orang nak balik rumah, nak lek-lek, chill depan tv penuhkan perut. Tapi tu la kan. Takde peluang la nampak gayanya. Dah la bawak balik pelan yang saiz A0 tu. Dengan bazuka yang besaq gedabak tu. Acano la nak bawak naik bas. Segan la ittew macam ni. Hahaha. Mengada betul eden nih. Abaikan. Till we meet again. Bye.

Wasalam.

No comments:

Post a Comment