Posts

Showing posts from April, 2015

The First Half

ASSALAMUALAIKUM.
Ni hao! Fuhhh. The first half of semester 2 has ended. Now, it's time for a short break. Midsem break. Yayyy. Nah! It's not yay. It is nayyy. Midsem break is not for students to fully have a rest. Assignments still berlambak and diangkut sekali balik kampung. =_='' And now I'm working on the final project already. Haih. So hectic meh. Lifeless. This sem I only have 3 papers for final exam. BUT assignments untuk studio perghh kemain demand. Stress tau tak. Buat macam ni salah, macam tu salah Tak tau la tang mana yang betulnya. Fening. Pressure dia melebih-lebih daripada sem lepas. Berapa malam tak tidoq. Eye bags ni tak payah cakap ah. Takleh lawan la ittew punya. Hahah. Sape cakap ambik course town planning ni senang?

Meh sini nak debik sikit. Susah weh susah. Sebab dia professional punya course. Memang la tak femes macam yang lain-lain. Kalau takde town planner ni, takdenya korang boleh duduk selesa kat rumah tu. Ingat senang ke nak rancang suatu …