Posts

Showing posts from 2014

Student of Puncak Alam

ASSALAMUALAIKUM.
Sedar tak sedar kita dah pun masuk ke tahun 2014. Cepat je masa berlalu. And officially dah 6 bulan Ain menjadi mahasiswi. Palamian. Asasian. Ehehe. Sepanjang tempoh 6 bulan ni, macam-macam yang Ain lalui. Jumpa kawan baru, suasana baru, belajar hidup independent, berjauhan dengan family. Alhamdulillah. Setakat ni Ain berjaya hadapi semua ni dengan jayanya. Cewah. Haha.?  No problemo at all. Just bila hidup sendiri ni, kena pandai manage duit belanja. Tu je la. Kena jimat la sikit. Tapi Ain banyak habis duit untuk makanan. Sejak duduk kat palam ni, Ain asyik nak makan je. Nak mengunyah je keje. Heee. :D
Part paling best jumpa kawan baru. Ain tersangatlah happy sebab jumpa kawan-kawan yang satu kepala dengan Ain.

A5 family & Virus402 (le housemates). Perangai diorang semua gila-gila macam Ain jugak. Easy-going. And after 6 months being together, now kitorang dah memang rapat. Bak kata orang klate, 'sep kacip'. Memang kamceng ah. Macam-macam kitorang dah lalu…