Wednesday, December 25, 2013

3 Hours At Big Bad Wolf Booksale

ASSALAMUALAIKUM.

Wah. Dah lama Aenn tak update blog. Sebulan dah. Rindu tak? *perasan* Aenn nak citer pasal BBW hari tu. Aenn pegi hari last sebab my sis kena attend wedding kawan dia kat JB masa first weekend tu. Tapi walaupun last day, still ramai oarang kot. Aenn turun 10.30pm dari rumah my along kat Pandan Jaya and sampai sana 11.30pm. Punya la jammed jalan. Nasib baik ada parking. Dapat masuk around 12am. Aenn pegi bertiga dengan my sisters. Kitorang masuk-masuk je terus berpecah. Nak cari buku yang masing-masing nak beli. Setelah 3 jam ronda-ronda kat dalam tu baru lah kitorang stop. Tu pun buku dah tak muat beg. Huhuhu. Mata pun layu je. Asyik menguap je keje. Pukul 3.30am kitorang balik. Tu pun masa kitorang keluar, ada lagi yang tengah masuk. Tapi sebelum balik rumah, singgah jap makan nasi kerabu kat satu restoran ni. Restoran 24 hours. Pukul 5am baru sampai rumah. Aenn awal-awal lagi dah zzzzzz otw balik tu. First time keluar malam balik pagi. Hattoi. Letih bak hang. Hmmmmm. Ok la. Ni je kot yang Aenn nak citer pasal BBW.

Foot note : Dunno when I can finish reading all these books.

2 comments:

  1. Bestnya dapat beli buku banyak2! Saya tak dapat nak pergi.. Uwargghh!! >.<

    ReplyDelete
  2. wahhh. banyaknya.sakan nampak. ehh boleh la nak pinjam nanti. haha :p

    ReplyDelete