Menjelang Hari Result Final Exam

ASSALAMUALAIKUM.

Hola. Alhamdulillah. Aenn diberikan lagi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah SWT ni. :D Hmmm. Sekarang ni tengah merasai debaran menunggu result final exam semester 1. Sekejap je masa berlalu. Tiba-tiba result dah nak keluar. Lepas final hari tu, rase lambat lagi. Rasa panjang je lagi masa. Bila dah start cuti, cepat je masa pergi. Tengah-tengah syok duk bergolek, berguling, tup tup dah 3 minggu cuti. And result final pun gedik je nak keluar. Haish. Cuak sangat. Macam-macam benda duk terlintas dalam kepala otak yang tengah beku dek cuti nih. 'Macam mana kalau...' 'Macam mane kalau aku.....' 'Habis laaa aku kalau.....'

Sepanjang cuti ni Aenn duk kat rumah je. Tak keluar pun. Kalau keluar pun when mama ajak pergi shopping stok barang dapur. Tu je laaa. Oh. Just semalam je keluar lepak dengan besties. Huhu. First time keluar lepak sepanjang 4 bulan.

Raya puasa hari tu pun tak sempat jumpa. Just jumpa time iftar je. Raya haji lagi la. Ramai yang tak balik. Busy dengan final semuanya. Aenn duk kat rumah asyik makan tido makan tido je kerja. Malam layan drama. Pagi membuta. Hewhew. Macam takde life je. Boring kot. Online pun kadang-kadang. Selalunya online twitter je. Huhu. Sementara tunggu result, Aenn test muet. And it's quiet okay. Takde masalah sangat. Hmmm. Ape lagi yer? Btw, cuti still berbaki 3 minggu. Huhu. Tak tau nak buat ape. Teruskan dengan jadual sama la kot. Hew. 

For result final, Aenn just tawakal je la. Tunggu je la hari jumaat ni datang. Harap-harap dengan hari jumaat yang penuh rahmat tu, result Aenn baik-baik aje. Takde masalah. Really hope so.

Foot note : Tahniah kepada students matrik. PSPM for sem 1 dah habis. Korang pulak cuti. :)

Comments

  1. Good Luck ye, sy pun tgh tunggu result jugak. hehe

    ReplyDelete
  2. all the best dear, akak doakan yang terbaik yer...

    ReplyDelete
  3. So how was your result ? mesti gempak kan. :)

    ReplyDelete
  4. gud luck.. :)

    Terima kasih kerana sudi komen kat blog Ejulz. Lihat senarai pengomen tegar kat blog Ejulz.. Anda tersenarai.. "Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013"

    ReplyDelete
  5. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment