Thursday, October 31, 2013

Menjelang Hari Result Final Exam

5 comments:
ASSALAMUALAIKUM.

Hola. Alhamdulillah. Aenn diberikan lagi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah SWT ni. :D Hmmm. Sekarang ni tengah merasai debaran menunggu result final exam semester 1. Sekejap je masa berlalu. Tiba-tiba result dah nak keluar. Lepas final hari tu, rase lambat lagi. Rasa panjang je lagi masa. Bila dah start cuti, cepat je masa pergi. Tengah-tengah syok duk bergolek, berguling, tup tup dah 3 minggu cuti. And result final pun gedik je nak keluar. Haish. Cuak sangat. Macam-macam benda duk terlintas dalam kepala otak yang tengah beku dek cuti nih. 'Macam mana kalau...' 'Macam mane kalau aku.....' 'Habis laaa aku kalau.....'

Sepanjang cuti ni Aenn duk kat rumah je. Tak keluar pun. Kalau keluar pun when mama ajak pergi shopping stok barang dapur. Tu je laaa. Oh. Just semalam je keluar lepak dengan besties. Huhu. First time keluar lepak sepanjang 4 bulan.