Housemates

ASSALAMUALAIKUM.

Rindu Aenn tak??? Hehe. Rindu betul Aenn dengan blog ni. Habuk pun dah segunung agaknya. Huhu. Malam ni tiba-tiba rasa nak update blog. Hari tu Aenn ada cakap yang nak update pasal housemates Aenn kat Palam ni. Haha. Dah 2 bulan kot duk kat Palam baru nak update. Hehe.

Aenn serumah dengan housemates yang sempoi and sporting. Kitorang semua satu kepala. Kitorang mula rapat sejak minggu first kat palam lagi. Time Minggu Destini Siswa (MDS). Diorang semua baik-baik. Kitorang satu rumah 8 orang. Kat Palam kitorang tak tinggal dalam dorm tapi rumah macam ala-ala apartment. Satu rumah ada 4 bilik, satu bilik 2 orang. Sangat-2 best. Huhu.

Roommate Aenn asal dari Kedah. 4 orang housemates Aenn dari Terengganu, sorang dari Johor and sorang lagi dari Selangor tapi kampung kat Kelantan. Kitorang macam dah kenal lama dah. Macam bertahun-tahun kawan. Tapi sorang daripada housemates Aenn dah keluar dari palam sebab dapat tawaran IPG. So, tinggal kami bertujuh je la.

Kitorang memang  perangai gila-gila. Memang terbaik ahh! Haha.

Left : Nisa(Terengganu) , Wanie (Terengganu), Hanis (Johor), Aenn, Pikot (Selangor)

Foot note : Nanti nak citer pasal groupmates pulak. Ngee~ XD


Comments

  1. Wah lama nyer tak update. Best tak kat palam? In terms senang tak nak relax, hangout2? Sebab sana mcm solok sikit kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah..lama kan? Hehe. Best la..kalo weekend, ade bas rapid yg khas utk keluar. boleh pegi giant, setia city mall, tesco...biase ramai yg pegi setia city mall la..nak sewa kereta pun boleh...

      Delete
  2. Replies
    1. Haha. Mmg best tapi semua sibuk dengan study..group lain-lain. So, jadual kuliah lain2..weekend je la dpt berkumpul...Huhu.

      Delete
  3. lamanya ytak update blog sis..sibuk ye?

    ReplyDelete

Post a Comment