Saturday, August 17, 2013

Groupmates

ASSALAMUALAIKUM.

Weee........Hari ni Aenn nak update pasal groupmates Aenn kat Palam pulak. Semalam dah update pasal housemates. Belum baca eh? Klik SINI. Heee. Nama group Aenn, A5. Huhu. At first group Aenn ni 35 orang semuanya. Tapi 3 dah keluar; 2 pergi IPG and sorang pergi Intech. Huhu. Tinggal lagi 32. Group Aenn terdiri daripada 9 orang lelaki, 23 perempuan.

Mula-mula kitorang tak rapat sangat sebab saling tak mengenali. Bila dah sebulan lebih kat sini, baru la kitorang start rapat. Huhu. Group ni memang daebak ahh. Hari-hari asyik duk bergelak ketawa je. Happening gila. Ada je yang nak digelakkan. Haha.

Setiap group ada sorang mentor iaitu lecturer. Group kitorang punya mentor ialah Prof Madya Haji Ahmad bin Abdul Hamid. Beliau bukan setakat mentor kitorang je. Kitorang punya lecture and tutorial Physics pun dengan Che Ahmad. Huhu. And setiap kali ada tutorial dengan beliau, fuhhhhh
nervous tahap gaban ahh. Haha. Semua kalut. Che Ahmad suka panggil nama kitorang and suruh kitorang keluar kat depan jawab soalan kat whiteboard. Serius cuak. Haha. Beliau macam garang tapi baik je sebenarnya. Che Ahmad memang sempoi ah. Kitorang just nervous time beliau panggil nama tu je. Sebab kalau kitorang tak dapat jawab soalan yang beliau bagi tu, dia akan tolong and ajar kitorang. Huhu.

Korang nak tau tak? Group kitorang ada diva tau. Haaaa. Jangan main-main. Hakhak. Semuanya terbaikk! Semua sporting and sempoi. First impression jumpa dengan groupmates memang lain gila daripada sekarang. Haha. Tengok yang sorang ni macam sombong. Tengok pulak yang sorang tu macam pendiam. Dan ada jugak yang Aenn ingat dia tu lecturer. Hahaha. Setiap orang tu ragam dia fuhh memang takleh blah. Lawak sih. Haha. Setiap orang bawak watak lain-lain. Hehe. Macam drama pulak. Hoho.

Serius Aenn cakap, tak menyesal Aenn datang belajar kat Palam. Dapat kawan baru yang sempoi and satu kepala. Muehehe. Daebak!!!

~Sayang A5 KETAT-KETAT~

Foot note : Lepas ni tak tau nak update apa. Blank. XD

6 comments:

  1. gahahaha ! sape la y ko anngap lecturer for the first impression tu kan? HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh??? kau??? bhahaha...aku kenal kau..kuikuikui...ade blog jgk kau rupenyer...xleh laa aku nak merapu...nanti ade stalker..muahaha...

      Delete
  2. gambar kat bawah, kelakar. tapi comel.

    ReplyDelete
  3. ko knal ak??? HAHAHAH. kisah2 lame ko sume ak da stalk ^^, kahkah

    ReplyDelete
  4. kahkahkah . knal jugak ko kat ak ekk ! btw, ak da stalk da entry lame ko tu sume ^^, peaceee

    ReplyDelete