Saturday, August 17, 2013

Groupmates

6 comments:
ASSALAMUALAIKUM.

Weee........Hari ni Aenn nak update pasal groupmates Aenn kat Palam pulak. Semalam dah update pasal housemates. Belum baca eh? Klik SINI. Heee. Nama group Aenn, A5. Huhu. At first group Aenn ni 35 orang semuanya. Tapi 3 dah keluar; 2 pergi IPG and sorang pergi Intech. Huhu. Tinggal lagi 32. Group Aenn terdiri daripada 9 orang lelaki, 23 perempuan.

Mula-mula kitorang tak rapat sangat sebab saling tak mengenali. Bila dah sebulan lebih kat sini, baru la kitorang start rapat. Huhu. Group ni memang daebak ahh. Hari-hari asyik duk bergelak ketawa je. Happening gila. Ada je yang nak digelakkan. Haha.

Setiap group ada sorang mentor iaitu lecturer. Group kitorang punya mentor ialah Prof Madya Haji Ahmad bin Abdul Hamid. Beliau bukan setakat mentor kitorang je. Kitorang punya lecture and tutorial Physics pun dengan Che Ahmad. Huhu. And setiap kali ada tutorial dengan beliau, fuhhhhh

Friday, August 16, 2013

Housemates

5 comments:
ASSALAMUALAIKUM.

Rindu Aenn tak??? Hehe. Rindu betul Aenn dengan blog ni. Habuk pun dah segunung agaknya. Huhu. Malam ni tiba-tiba rasa nak update blog. Hari tu Aenn ada cakap yang nak update pasal housemates Aenn kat Palam ni. Haha. Dah 2 bulan kot duk kat Palam baru nak update. Hehe.

Aenn serumah dengan housemates yang sempoi and sporting. Kitorang semua satu kepala. Kitorang mula rapat sejak minggu first kat palam lagi. Time Minggu Destini Siswa (MDS). Diorang semua baik-baik. Kitorang satu rumah 8 orang. Kat Palam kitorang tak tinggal dalam dorm tapi