Posts

Showing posts from July, 2013

Salam Ramadhan

ASSALAMUALAIKUM.
Hari ni free sikit so dapatlah Aenn update blog kesayangan ni. Dah berhabuk dah. Mesti ramai readers yang dah lari. Uhuk. Sobs sobs. T_T 
Hari ni dah masuk hari kelima kita berpuasa di bulan Ramadhan. Harap-harap Aenn masih belum terlambat untuk ucapkan Selamat Berpuasa kepada korang semua. Huhu. Alhamdulillah setakat 5 hari ni, Aenn dapat berpuasa tanpa sebarang masalah. Tahun ni Aenn berpuasa jauh dari family. Huhu. Selalunya first day puasa mesti kat rumah. Ni first time start puasa kat tempat lain and sorang-sorang pulak tu. =.=' Aenn tengok kat Palam ni suasana dia tak macam bulan puasa. Semua orang aktif je. Ramai aje yang panjat 'tangga menuju kejayaan' Palam tuh. Haha. Tapi Aenn naik bas. Hoho. Takut semput terlebih kalau naik tangga keramat tu.
Nak tau tak, at first Aenn risau macam mana nak cari makanan untuk berbuka. Huhu. Makanan jugak yang Aenn fikir. Hikhik. Sebenarnya kat sini ada bazar ramadhan kalau bulan puasa. Dia buat kat padang kawad k…