Sunday, July 14, 2013

Salam Ramadhan

3 comments:
ASSALAMUALAIKUM.

Hari ni free sikit so dapatlah Aenn update blog kesayangan ni. Dah berhabuk dah. Mesti ramai readers yang dah lari. Uhuk. Sobs sobs. T_T 

Hari ni dah masuk hari kelima kita berpuasa di bulan Ramadhan. Harap-harap Aenn masih belum terlambat untuk ucapkan Selamat Berpuasa kepada korang semua. Huhu. Alhamdulillah setakat 5 hari ni, Aenn dapat berpuasa tanpa sebarang masalah. Tahun ni Aenn berpuasa jauh dari family. Huhu. Selalunya first day puasa mesti kat rumah. Ni first time start puasa kat tempat lain and sorang-sorang pulak tu. =.=' Aenn tengok kat Palam ni suasana dia tak macam bulan puasa. Semua orang aktif je. Ramai aje yang panjat 'tangga menuju kejayaan' Palam tuh. Haha. Tapi Aenn naik bas. Hoho. Takut semput terlebih kalau naik tangga keramat tu.