Posts

Everything is Different

Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
I don't know where to begin. This post has been in the draft for weeks. 
Last semester is the hardest part of my degree life as it was the final semester. So many assignments, course works and of course final year project. The workloads really stressed me out. Woke up with puffy eyes as I would go to bed in tears like almost everyday. Down with fever.  I became emotional throughout the semester. My mood was up and down.
So here's the thing - there is somebody that has been with me for almost 3 years. So, we had a huge argument during the crucial time of the semester. That was the first argument that effected us. As far as I know, we already solved the problem and came clean to each other. We are good right now. Texting each other as usual. Telling stories like before.
However, there is this feelings inside my heart that says everything seems different and wrong. I don't know if it was just my feelings but I can feel it that we'…

Drugstore Sale!

Image
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Perempuan dikatakan ada hanya 1 akal dan 9 nafsu. Agaknya bila nafsu tu digunakan semaksima mungkin? Here's the answer - nafsu digunakan bilamana seorang perempuan mendengar/melihat sesuatu perkara yang memberi 100% manfaat kepada dirinya. Contoh dalam situasi sekarang adalah bilamana ada perkataan 'SALE!' terpapar di mana-mana kedai baju, makeup, kasut, makan dan lain-lain lagi. Lalu seorang perempuan itu pun menggelupur, melompat, meraung serta paling penting menjemah dengan kawan-kawan tentang perkara itu. Hebat bukan? Hahaha.
So, last two weeks Guardian buat promotion besar-besaran. Oh Watsons pun ado (insecure lettuw). At first tu for skincare, lepas tu cosmetics pulak. Baguslah ada sale kan. Aku pun tengah nak me-restock my skincare and make-up stuffs. Yang tak bagusnya apa? Sale tengah bulan! -.-
So the sale was up to 50% discount! Siapa tak gila oi dah kalau sale gitu. Yelah yang selalu beli RM50.00, dapat RM25.00 je. Jima…

4Fingers vs KyoChon

Image
Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim.
Bila follow account instagram yang selalu post food review dan food hunting ni memang asyik tergoda je la kan. So, nak try jugak la kita pun. Maaf la ketinggalan sikit.
So, last Saturday I went to 4Fingers outlet at Time Square. The actual purpose was to buy a backpack. Itu pun sebab I was on my off day, so roger my friend and kitorang merayap sampai ke TS. Kebetulan sampai kat sana around lunch hour so terdetik nak try 4Fingers.

4Fingers Singature Mix Combo (RM37.50): 6 pieces Wingettes 6 pieces Drumettes 1 small Skinny Fries with Kimchi 1 small Skinny Fries with Seaweed 2 cups Iced Lemon Tea
Review - First thing first, saiz! Besar jugak saiz ayam dia tapi takde la macam ayam KFC. Sesuai la dengan jenis franchise ni. Ayam best sebab crispy. Kriuk kriuk. Btw, sebab combo mix so it was mix flavour, half perisa Soy Garlic and another half perisa Hot. I prefer Hot flavour. Normal untuk yang suka makanan pedas. Tapi tak pedas sangat pun. So-so. Ac…